Personvernerklæring

Personvernerklæring for besøkende til elveliv.no – Vannområde for Leira og Nitelva

Sist oppdatert: 24. August 2023

Velkommen til elveliv.no, en nettside drevet av Vannområde Leira – Nitelva Sekretariatet, en del av Skedsmo kommune, representert av Prosjektleder Line Gustavsen. Vi tar personvern på alvor, og denne erklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside. Ved å bruke denne nettsiden, samtykker du til praksisen som beskrevet i denne personvernerklæringen.

1. Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn begrenset informasjon om besøkende til elveliv.no gjennom Google Analytics for å forstå hvordan nettsiden brukes og for å forbedre brukeropplevelsen. Den innsamlede informasjonen kan inkludere:

  • Nettlesertype og -versjon
  • Operativsystem
  • Henvisningskilde (nettsiden som henviste deg til elveliv.no)
  • Sider besøkt på nettsiden
  • Tidspunkt for besøket
  • Varighet av besøket

2. Bruk av personopplysninger

Den innsamlede informasjonen brukes utelukkende til å analysere bruksmønstre på nettsiden og forbedre innholdet og funksjonaliteten. Vi benytter Google Analytics for å samle inn og analysere denne informasjonen. Dataene hjelper oss med å forstå hvilke deler av nettsiden som er mest populære, hvilke sider som trenger forbedringer og hvilke ressurser som er mest verdifulle for våre besøkende.

3. Informasjonsdeling og -lagring

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det kreves i henhold til gjeldende lover og regler, eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Dataene som samles inn via Google Analytics kan lagres på servere som er plassert i ulike jurisdiksjoner, inkludert utenfor ditt eget land.

4. Informasjonsvern

Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi begrenser tilgangen til personopplysningene til ansatte eller tjenesteleverandører som trenger denne informasjonen for å utføre oppgaver på våre vegne, og vi sikrer at de behandler informasjonen i samsvar med denne personvernerklæringen.

5. Dine rettigheter

Som besøkende har du visse rettigheter knyttet til personopplysningene dine. Dette inkluderer retten til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot behandlingen og rett til dataportabilitet. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

6. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til personvern eller denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på følgende måte:

Navn: Prosjektleder Line Gustavsen
E-post: lingust@skedsmo.kommune.no
Telefon: 66 93 83 06

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne nettsiden med angivelse av revisjonsdato.

Ved å fortsette å bruke elveliv.no etter eventuelle endringer i denne personvernerklæringen, samtykker du til slike endringer.

Vi takker for at du besøker elveliv.no, og vi setter stor pris på tilliten du viser oss ved å bruke vårt nettsted.

Med vennlig hilsen,
Vannområde Leira – Nitelva Sekretariatet